A cég nevének megjelenítése

RÓLUNK

EUROKONTROLL design

Az EUROKONTROLL Könyvvizsgáló és Szolgáltató Kft.-t 1992. július 14-én három pénzügyi-számviteli és egy informatikai szakember alapította. Társaságunkat 1992. október 5-én a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság a 01-09-167798 szám alatt vette nyilvántartásba. Cégünket a Magyar Könyvvizsgálói Kamara - mint könyvvizsgálói tevékenység végzésére jogosult társaságot - a 001135 számon tartja nyilván.


Munkatársaink felsőfokú szakirányú végzettséggel, illetve szakképesítéssel rendelkeznek. Többek között bejegyzett könyvvizsgálók, bejegyzett adószakértők, adótanácsadó, közgazdász, üzemgazdászok, mérlegképes könyvelők és rendszerszervező teljesítik feladatainkat.


Tevékenységi körünk kiterjed az összes számviteli és adószakértői tevékenységre, valamint az e területekhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásokra.


Ügyfélkörünket elsősorban mikro-, kis- és középvállalkozások alkotják, de rendszeresen igénybe veszik szolgáltatásainkat ügyvédi irodák, közjegyzők, könyvvizsgálók, könyvelők és civil szervezetek is.


A cég vezető tisztségviselője:


Tóth Géza Péter
alapító, ügyvezető
bejegyzett könyvvizsgáló
bejegyzett adószakértő
peter.tothKukac jeleurokontroll.hu

Alapító, ügyvezető fotója